fbpx

Caz dramatic la grădina zoologică din Madrid. O femeie se află în stare extrem de gravă după ce a fost atacată de maimuță

O maimuță de la grădina zoologică din Madrid a atacat îngrijitoarea. Femeia este intubată și a suferit un traumatism cranian, unul toracic, fracturi deschise și închise la ambele brațe.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Angajata, în vârstă de 46 de ani, a intrat în „casa” maimuțelor pentru a face ordine. În fața ei a apărut gorila de 29 de ani, care a trântit-o la pământ și a atacat-o, informează presa străină, făcând referire la publicația spaniolă La Vanguardia. Ceilalți angajați au intervenit, au îndepărtat și tranchilizat animalul și l-au dus într-un spațiu sigur, unde acesta s-a liniștit.

În urma incidentului a fost pornită o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat. Deocamdată se cunoaște că spațiul unde a intrat îngrijitoarea este securizat de trei uși și se presupune că animalul a fost luat prin surprindere în timp ce se pregătea să mănânce.

Grădina zoologică mai precizează că maimuța a fost crescută de îngrijitori cu biberonul din momentul când s-a născut și este atașată emoțional de aceștia. Totodată, sursa citată informează că un incident similar a avut loc în același parc acum 49 de ani.

Articole asemănătoare

Back to top button