fbpx

Catedrala Sfântul Patrick din New York ar fi putut avea aceeași soartă ca Notre-Dame. Un bărbat, reținut cu benzină și brichete asupra sa

Un bărbat a fost reținut miercuri cu două bidoane cu benzină și brichete asupra sa, în catedrala Sfântul Patrick din New York, SUA.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit poliției, suspectul a afirmat că a decis să o ia pe scurtătură pe la catedrală după ce maşina sa a suferit o pană de benzină. Cu toate acestea, comisarul-adjunct al Departamentului de Poliție din New York, John Miller, a catalogat justificările bărbatului ca fiind „incoerente şi evazive”.

„Nu ştim care era starea lui psihică, care era motivaţia lui”, a accentuat Miller, în timpul unei conferinţe de presă susţinută pe treptele catedralei din centrul Manhattan-ului.

Bănuitul fusese interpelat de un agent de securitate, care l-a întrebat încotro se îndreaptă și l-a informat că nu poate intra în edificiu cu aceste obiecte asupra sa, transmite Agerpres.

„În acel moment, benzină s-a scurs aparent pe jos în timp ce bărbatul se întorcea”, a adăugat Miller.

Agenții din cadrul Biroului NYPD de luptă împotriva terorismului l-au prins şi l-au arestat.

„El povestea că traversa catedrala, că maşina lui a rămas fără benzină. I-am inspectat maşina. Aceasta avea benzină, aşa că el a fost arestat”, a relatat Miller.

Suspectul în vârstă de 37 de ani, era cunoscut de serviciile de poliţie, care îi analizează antecedentele.

Articole asemănătoare

Back to top button