fbpx

Cât a slăbit un bărbat care a mâncat doar fast food timp de 100 de zile

Un bărbat din Nashville, Tennessee, care își dorea să slăbească a adoptat o „dietă” neobișnuită pe care a ținut-o timp de 100 de zile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Kevin Maginnis, în vârstă de 57 de ani, tată și bunică, a decis că trebuie să slăbească după ce cântarul a arătat 107 kilograme în luna februarie.

Acum, 100 de zile mai târziu, bărbatul cântărește cu 26 de kilograme mai puțin, după ce a consumat doar McDonald’s, scrie stirileprotv.ro.

„Trei mese pe zi, în fiecare zi, în ultimele 100 de zile, nimic altceva decât McDonald’s”, a spus el.

Bărbatul a explicat că mănâncă fast food de trei ori pe zi, dar doar câte jumătate de porție la masă.

De exemplu, dimineața își comandă două burritos și o negresă sau o brioșă. Apoi mănâncă doar un burrito și doar jumătate de prăjitură, păstrând restul pentru prânz.

La cină își comandă un meniu Big Mac și mănâncă doar jumătate de burger, jumătate din porția de cartofi și jumătate de plăcintă cu mere, păstrând restul pentru a doua zi.

Pe lângă pierderea în greutate, bărbatul spune că tensiunea arterială și colesterolul sunt foarte bune.

Impresionată fiind de rezultatul obținut, și soția s-a a început să țină „dieta” acum 65 de zile și a scăpat deja de 8 kilograme.

Un medic nutriționist a explicat, pentru Fox News, că există totuși câteva probleme în procesul de slăbire al lui Maginnis. Acesta riscă să pună la loc kilogramele pierdute după ce va începe să mânânce din nou porții normale și, consumând doar fast food, nu oferă corpului toți nutrienții de care acesta are nevoie.

Articole asemănătoare

Back to top button