fbpx

Cadavrul unui tânăr de 22 de ani, descoperit în apele lacului Ghidighici. Ce era scris pe biletul de adio găsit în apartamentul său?

Un trecător a observat ieri, în jurul orei 16:20, în apele lacului Ghidighici un bărbat fără semne de viață. Acesta a anunțat poliția, la fața locului deplasându-se Grupa Operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Buiucani, dar și un medic legist.

După examinare, s-a stabilit că este vorba despre cadavrul unui tânăr de 22 de ani, care a fost declarat dispărut acum câteva zile. Pe suprafața corpului nu au fost găsite urme de moarte violentă.

„Tânărul, fiind unicul copil al familiei, locuia cu chirie într-un apartament din orășelul Durlești, în apropiere de părinți. Câteva zile în urmă, părinții tânărului ne-au comunicat că acesta a dispărut de acasă și nu mai răspunde la telefon, iar ieri tânărul a fost găsit înecat în lacul Ghidighici”, a menționat, pentru deschide.md, Alexei Grosu, șeful Inspectoratului de Poliție Ghidighici.

Preliminar, polițiștii au stabilit că ar fi vorba despre un caz de suicid, după ce tânărul a lăsat în apartamentul în care locuia un bilețel de adio în care era scris: „Nu mă căutați, sunt departe”.

Cazul este investigat de către polițiștii de la IP Buiucani, iar aceștia urmează să stabilească motivele care l-au făcut să-și pună capăt zilelor.

Articole asemănătoare

Back to top button