fbpx

Cauza incendiului în urma căruia un copil de 2 ani a fost găsit parțial carbonizat

La data de 23 februarie, în jurul orelor 15:17 la serviciul 112 a parvenit un apel telefonic, precum că în localitatea Gribova, în preajma primăriei din sat, o gospodărie este cuprinsă de flăcări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update) Potrivit salvatorilor, cea mai probabilă cauză de izbucnire a incendiului a fost încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei. Specialiștii au stabilit că a avut loc lăsarea sobei cu acumulare de căldură în stare de funcționare în supravegherea copiilor, fapt ce a dus la producere arderii și răspândirea acesteia.

Știrea inițială:

În urma examinării s-a stabilit că în casa cuprinsă de flăcări locuia o femeie în vârstă de 32 de ani, împreună cu doi copii minori ambii băieți. Unul dintre copii în vârstă de 11 ani, cel de-al doilea – de doi ani.

Astfel în jurul orelor 14:00, femeia a ieșit de acasă și a mers la magazin pentru a procura produse alimentare și aproximativ la orele 14:30 a fost telefonată de către vecini care i-au comunicat că locuința asta este în flăcări.

Potrivit martorilor, ulterior s-a stabilit că acasă au rămas copiii minori, unde baiatul de 11 ani, a deschis gura sobei de unde a căzut un cărbune aprins, ca urmare, copilul s-a speriat și a fugit la vecini după ajutor, însă micuțul de 2 anișori a rămas în casa cuprinsă de incendiu.

Medicii sosiți la fața locului doar au putut constata decesul minorului. La moment se întreprind acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor pe cazul dat, la fel va fi pornit un proces penal.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button