fbpx

Butonul „magic” care dezgheață parbrizul mașinii în câteva secunde: Unii șoferi habar nu aveau de existența lui

Deși temperaturile de afară sunt peste cele normale pentru această perioadă, noaptea temperaturile sunt scăzute, iar mulți dintre noi ne vom trezi și vom găsi parbrizul mașinii complet înghețat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În loc să folosim racleta un expert auto a dezvăluit că nu este nevoie să ne înghețe mâna, deoarece putem scăpa de gheața din interiorul mașinii pe măsură ce se încălzește datorită unui buton la îndemână.

Driving Test Success – a distribuit un videoclip pe contul lor TikTok, unde au explicat că puteți curăța gheața activând pur și simplu ventilatorul de parbriz al mașinii. Acest lucru va încălzi geamul din interior și, prin urmare, va ajuta la topirea înghețului.

În videoclip experții au explicat: „Parbriz înghețat? Dă temperatura mai mare. Puneți ventilatorul parbrizului față la maxim. Gheața va începe să se topească din cauza căldurii. Ștergeți excesul de apă și readuceți ventilatorul la normal”.

În timp ce sfatul ar putea părea evident pentru unii șoferi experimentați, câtorva utilizatori ai rețelelor sociale nu le-a venit să creadă că nu au mai văzut hack-ul înainte, scrie stirileprotv.ro.

Un comentator a spus: „Uau, magie! Gheața a dispărut”.

Dar alții au fost mai puțin impresionați: „Risipește mai mult combustibil. Doar ieși și răzuiește-l”.

Articole asemănătoare

Back to top button