fbpx

„Bulgărașul de bucurie” al familiei regale are un nume. Cum îl cheamă pe bebelușul lui Harry și Meghan?

Ducii de Sussex au dezvăluit numele primului lor copilaș care s-a născut acum două zile. Aceștia au decis că bebelușul regal va fi Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Băiețelul nu va avea un titlu regal deocamdată, dar va fi cunoscut cu numele Archie Herrison.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bebelușul lui Harry și Meghan a marcat astăzi prima sa apariție în public, fiind în brațele tatălui său și alături de mama sa în Palatul Windsor.

Cuplul au răspuns la mai multe întrebări înainte de a părăsi sala, iar ulterior au mers să prezinte bebelușul reginei. Familia regală a fost prima care a aflat numele lui „baby Sussex”, transmite Daily Mail.

Deși Regina Elisabeta a II-a urma să fie primul reprezentant regal care să întâlnească oficial nou-născutul, s-a întâmplat ca cei doi părinți să se intersecteze accidental cu Ducele de Edinburgh în preajma Palatului Windsor.

Copilașul în vârstă de două zile a fost în continuu sub supravegherea ducilor de Sussex, iar Meghan a marcat prima sa apariție în public după șase săptămâni.

Vorbind doar trei minute în maiestuoasa sală St. George’s Hall de la Palatul Windsor, Meghan a zis că „Este magic, este uimitor. Are cel mai dulce temperament, e foarte calm. Am alături cei mai buni băieţi din lume, aşa că sunt foarte fericită”. 

Articole asemănătoare

Back to top button