fbpx

Bilanț trist: Încă nouă persoane bolnave de COVID-19 au decedat în Moldova. O femeie avea 32 de ani

În această seară, Ministerul Sănătății în Moldova anunță despre decesul a încă nouă persoane care erau infectate cu virusul COVID-19. Printre cei care s-au stins din viață se numără și o femeie de 32 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată detaliile despre pacienții care au trecut în neființă în ultimele ore:

Bărbat de 90 de ani, din mun. Chişinău, transferat de la Dispensarul Republican de Narcologie, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 1 iulie. Comorbidităţi: diabet zaharat de tip doiencefalopolineuropatie.

Bărbat de 60 de ani, din mun. Chişinău, transferat de la Centrul COVID-19, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 1 iulie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială de gradul III, cardiopatie hipertensivă, angină pectorală de efort CF II.

Femeie de 81 de ani, din mun. Chişinău, transferată de la Centrul COVID-19, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 18 iunie. Comorbidităţi: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială de gradul II, cardiopatie hipertensivă.

Bărbat de 62 de ani, din mun. Chişinău, internat la SCM „Sfântul Arhanghel Mihail” pe 20 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială de gradul III, diabet zaharat de tip doi, nefropatie diabetică, cardiopatie hipertensivă.

Bărbat de 78 de ani, din Taraclia, internat la spitalul raional pe 8 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială de gradele II-III, boală oncologică.

Femeie de 56 de ani, din UTA Găgăuzia, transferată de la IMSP SR Comrat, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 16 iunie. Comorbidităţi: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială de gradul II, cardiopatie hipertensivă.

Femeie de 32 de ani, din raionul Ocniţa, transferată de la Spitalul Clinic Republican, la Spitalul Clinic Bălţi, pe 23 iunie. Comorbidităţi: pielonefrită cronică bilaterală, hipertensiune arterială de gradul III.

Bărbat de 46 de ani, din Taraclia, internat la spitalul raional pe 20 iunie. Comorbidităţi: ciroză hepatică.

Femeie de 70 de ani, din UTA Găgăuzia, internată la Spitalul Clinic Republican pe 23 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială de gradul III, fibrilaţie atrială cronică.

Până astăzi, 9846 de persoane au fost tratate de COVID-19, iar 560 au decedat. Actualmente, bilanțul total de infectări este de 17.150.

Articole asemănătoare

Back to top button