fbpx

Berbecii renunță la unii oameni, iar Balanțele vor pune mai mult suflet în relații. Ce ne prezic astrele în această săptămână?

În timp ce unii vor încerca să-și depășească un blocaj psihologic sau ar putea evita anumiți oameni din viața lor, alții vor îndrăzni să se aventureze mai mult și chiar să recurgă la riscuri pentru a obține succese – acestea sunt doar câteva dintre previziunile astrelor pentru nativii zodiacului, pentru săptămâna care urmează.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec – Pentru tine totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului. Tot ceea ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere. Lumea din jur pare să fie o audiență potrivită pentru toate mesajele pe care trebuie să le transmiți.

Taur – Deși de multe ori nu vei fi înțeles/înțeleasă sau acceptat/ă, faptul că te faci auzit/ă este suficient pentru tine. Sunt sectoare în viața ta în care acțiunile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Uranus este catalizatorul multor schimbări radicale care vor surveni în viața ta în perioada următoare.

Gemeni – Având în sfera energetică planetele Jupiter și Marte, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Deși pe alocuri unele scenarii doar te fac să îți înfrânezi acțiunile, îți place totuși să ieși din anonimat. Intrigile fac parte din tabloul acestei săptămâni atunci când vine vorba de activitatea de la birou.

Rac – Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Nici starea ta interioară nu te ajută prea mult atunci când vine vorba de deciziile pe care trebuie să le iei. Fără să îți dai seama de acest lucru, te lași cucerit/ă de vorbe goale, chiar dacă știi că promisiunile care ți se fac nu vor ajunge niciodată să se transforme în realitate.

Leu – Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Odată ce îți vei da seama care este adevăratul curs al lucrurilor, știi că ești capabil/ă să aduci schimbări importante în tot ceea ce este în jurul tău.

Fecioară – Poate în spatele anumitor judecăți sau prejudecăți se află un blocaj psihic care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. Lipsa de control asupra anumitor aspecte îți poate induce o stare de anxietate. Planurile de vacanță sunt foarte bine conturate în mintea ta, chiar dacă partenerul de viață nu este sigur de ceea ce vrea sa facă.

Balanță – Atitudinea drastică din plan profesional te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țin în loc din punct de vedere energetic. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă uneori poate fi un comportament riscant. În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Zilele acestei săptămâni se află sub influența lui Marte care va intensifica dorința ta de a călători, transmite elle.ro.

Scorpion – Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte personale își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Atunci când trebuie să faci compromisuri în raport cu propria stare de bine îți dai seama că toate realizările tale până la momentul respectiv parcă se anulează. Nu mai permite celor din jur să îți zdruncine echilibrul psihic.

Săgetător – Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte personale își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Atunci când trebuie să faci compromisuri în raport cu propria stare de bine îți dai seama că toate realizările tale până la momentul respectiv parcă se anulează. Nu mai permite celor din jur să îți zdruncine echilibrul psihic.

Capricorn – Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens.

Vărsător – Astrele sunt destul de agitate pe parcursul acestei săptămâni, iar tu vei resimți din plin această tensiune. Atunci când ești dezamăgită într-o anumită relație, nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții. Odată ce persoanele în cauză nu îți oferă afecțiune, susținere sau înțelegere, nu ai de ce să le permiți să rămână în viața ta.

Pești – Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibil/ă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi. Întotdeauna te lași influențat/ă de punctul de vedere al celor din jur și de aceea ajungi să pui la îndoială propriile sentimente. În următoarea perioadă te simți inspirat/ă și dornic/ă de a te face remarcat/ă de anumite persoane.

Articole asemănătoare

Back to top button