fbpx

Beneficiile utilizării de etichete și ambalaje personalizate pentru afacerea ta

Astăzi, există mai multe modalități de a-ți promova afacerea, una dintre care este utilizarea de ambalaje și etichete personalizate. Nu contează dacă afacerea ta este mică sau mare, important este să știi cum să câștigi încrederea și atenția clienților. Așadar, mai jos găsești beneficiile utilizării de etichete și autocolante pentru afacerea ta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
  1. Crește rapid gradul de recunoaștere a brandului

Obiectivul principal al tuturor afacerilor, este, bineînțeles, conștientizarea mărcii. Etichetele și ambalajele personalizate sunt un instrument simplu și rapid pentru creșterea gradului de cunoaștere a mărcii companiei tale. Acestea te ajută să te diferențiezi de alți concurenți, chiar dacă ai o afacere mică sau ești la început de drum.

  1. Investiție minimă și impact de durată

Cu un buget limitat, poate fi dificil să alegi cele mai bune elemente de marketing pentru a-ți promova afacerea, anume cele care îți vor oferi rezultatele bune. Etichetele și ambalajele personalizate însă, care au un preț mic, reprezintă o investiție sigură. Majoritatea afacerilor folosesc carton sau hârtie, deoarece este ieftin, simplu, dar și atractiv.

  1. Alternative noi de a-ți face cunoscut brandul

Cărțile de vizită au fost întotdeauna un element valoros în relațiile cu clienții, dar ambalajele și etichetele sunt o modalitate interesantă și creativă de a-ți prezenta informațiile de contact. Conform unor studii, o treime din decizia finală a clientului în legătură cu achiziția unui produs, depinde de prezentarea exterioară a acestuia. De aceea, folosirea de ambalaje, etichete sau chiar stickere personalizate poate avea un impact pozitiv și totodată decisiv în momentele potrivite.

  1. Vânzări și marketing puternic

Prin intermediul unui design atrăgător și al unui logo deosebit, ai posibilitatea să atragi o bună parte din potențialii tăi clienți. Acest tip de publicitate nu costă mult, dar este în stare să-ți aducă vânzări foarte mari. De asemenea, este o oportunitate unică de a lansa produse noi, câștigând astfel încrederea consumatorilor.

Așadar, utilizarea de etichete și autocolante personalizate pot lăsa o impresie de durată în inimile clienților tăi. În plus, aceasta este o modalitate perfectă de a crea o relație frumoasă între client și brand.

Nu știi unde să tipărești astfel de materiale de marketing? Apelează cu încredere la Artpoligraf,  o echipă de profesioniști în sfera serviciilor de tipografie din Chișinău. Ei îți pot crea elementele de promovare unice, care să-ți facă afacerea vizibilă și să-ți aducă rezultatele dorite!

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button