fbpx

Bărbatul care și-ar fi violat nepoata de cinci ani riscă detenție pe viață

Bărbatul în vârstă de 65 de ani, acuzat că și-a violat nepoțica de doar cinci anișori, ajunge pe banca acuzaților. Procuratura Generală anunță că a finalizat urmărirea penală și a transmis în instanța de judecată cauza penală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit actului de învinuire, la data de 31 ianuarie 2024, în jurul orelor 15:00, învinuitul, aflându-se în domiciliul său, știind cu certitudine că victima cu care conlocuia are vârsta de cinci ani, fiind socrul mamei minorei, acționând intenționat, în scopul satisfacerii poftei sexuale, profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra și de a-și exprima voința, din cauza vârstei fragede, ar fi violat copila.

Învinuitului i se incriminează violul, adică actul sexual neconsimțit, comis cu bună știință asupra unei persoane care nu a atins vârsta de 14 ani, care este și membru de familie.

Pe parcursul urmăririi penale, învinuitul s-a aflat în stare de arest preventiv, inclusiv la momentul expedierii cauzei penale în instanța de judecată. Acesta pledează nevinovat.

Dacă învinuitul va fi recunoscut vinovat, el riscă o pedeapsă maximă de până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Articole asemănătoare

Back to top button