fbpx

Băiatul dispărut ar fi fost zărit și în Chișinău, și în Ialoveni. Poliția îl caută, iar rudele îl roagă să se întoarcă acasă

Minorul de 17 ani, din satul Costești, raionul Ialoveni, care a dispărut pe 10 mai și este căutat cu disperare de familia sa, ar fi fost văzut luni de două persoane care au apelat poliția.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oamenilor legii, băiatul ar fi fost zărit, inițial în sectorul centru al capitalei, iar apoi la intrare în Ialoveni.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu, o persoană a apelat și a spus că a văzut un tânăr cu semnalmentele similare celui dat în căutare. O altă perosană ar fi zis că l-a zărit la intarea în orașul Ialoveni.

Poliția urmează să stabilească dacă persoana văzută este într-adevăr cea dată în căutare.

Rudele sale au făcut un apel pe Facebook în care îl roagă să revină acasă.

„Dacă vezi postarea acesta, te rog întoarce-te acasă, noi toți te așteptăm și te iubim mult”, a scris sora băiatului pe pagina sa.

Băiatul a plecat de acasă pe 10 mai, iar poliția din Ialoveni a fost alertată a doua zi de către tatăl acestuia. Acesta s-ar fi pornit la sora sa mai mare care trăiește la Chișinău, însă nu a ajuns la detinație.

Înainte de dispariței, minorul i-ar fi trimis mesaje dubioase surorii sale și un video în pădure.

Articole asemănătoare

Back to top button