fbpx

Azi au mai decedat cinci persoane infectate cu virusul COVID-19. De ce boli mai sufereau?

Alte cinci persoane, bolnave de COVID-19, au pierdut azi lupta pentru viață. Este vorba de trei bărbați și două femei, din diferite regiuni ale Moldovei. Precizări cu privire la aceste cazuri a făcut Ministerul Sănătății acum câteva minute.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată detaliile despre pacienți:

Deces 284: Bărbat de 63 de ani, din Rîbnița, care mai suferea de hipertonie arterială, diabet zaharat și cardiomiopatie.

Deces 285: Bărbat de 76 de ani, originar din municipiul Chișinău. El a fost internat pe 11 mai, la Spitalul Clinic Municipal Arhanghel Mihail, având și diabet zaharat, hipertensiune arterială, encefalopatie mixtă și cord hipertensiv subcompensat.

Deces 286: Femeie de 76 de ani, din Ceadîr-Lunga, internată pe 18 mai la spitalul raional Ceadîr-Lunga. Pacienta mai avea bronșită cronică, boală coronariană, dar și hipertensiune arterială.

Deces 287: Femeie de 71 de ani, originară din Comrat. Ea fusese internată în stare gravă pe 27 mai, la spitalul raional Ceadîr-Lunga, suferind și de bronșită cronică, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 288: Bărbat de 63 de ani, din raionul Ialoveni. Moldoveanul a fost internat pe 18 mai, la Spitalul Clinic din Bălți. El mai suferea de cardio-nefropatie hipertensivă cu insuficiență renală și cardiacă, ciroză hepatică decompensată.

CITEȘTE ȘI:

ultima oră | Noi cazuri de coronavirus în Moldova: Alte peste 170 de persoane au fost diagnosticate astăzi

Articole asemănătoare

Back to top button