fbpx

Avem 150 de decese ale bolnavilor de coronavirus. Precizări despre ultimii pacienți care s-au stins din viață

MSMPS anunță încă cinci decese ale bolnavilor de coronavirus. Este vorba despre două femei și trei bărbați cu vârstele cuprinse între 56 și 71 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La Spitalul Clinic Republican au decedat un bărbat de 68 de ani din Ialoveni și o femeie de 71 de ani din Bălți. Pacientul a fost internat pe 2 mai și mai suferea de diabet zaharat, сагdiораtiе mixtă și angină pectorală de efort. Bătrâna era originară din Bălți și a ajuns la instituția medicală pe 16 aprilie. Pe lângă coronavirus, aceasta mai suferea de hipertensiune arterială, insuficiență respiratorie, cardiacă, renală și boală coronariană.

La Institutul de Medicină Urgentă s-a stins din viață o femeie de 59 ani din municipiul Chişinău. Ea a fost transferată acolo de la spitalul Sfânta Treime pe 6 mai și mai avea diabet zaharat, hipertensiune arterială, insuficiență respiratorie și angină pectorală de efort.

Un pacient de 56 ani a decedat la Spitalul Clinic Bălţi. El a fost internat pe 4 mai și mai avea obezitate, dar și hipertensiune arterială.

La spitalul din Cahul s-a stins din viață un bărbat de 71 de ani. El a fost internat pe 30 aprilie și mai suferea de hipertensiune arterială, insuficienţă respiratorie și cardiomiopatie hipertensivă.

Așadar, numărul total al deceselor în rândul bolnavilor de coronavirus a ajuns la 150. În același timp, din totalul de 4605 de persoane diagnosticate de la debutul pandemiei, peste 1800 au fost tratate.

Pentru a fi mereu informați și a afla primii cele mai importante știri, vă îndemnăm să ne urmăriți și pe canalul nostru de Telegram. Aveți grijă de sănătatea voastră!

CITEȘTE ȘI:

Vești bune! Alți 79 de bolnavi din Moldova au fost tratați de coronavirus

Vești bune! Alți 79 de bolnavi din Moldova au fost tratați de coronavirus

Vești bune! Alți 79 de bolnavi din Moldova au fost tratați de coronavirus

Articole asemănătoare

Back to top button