fbpx

Au sărbătorit online. WhatsApp a stabilit un nou record pentru apeluri de Revelion

WhatsApp stabilește un nou record după ce a înregistrat peste 1,4 miliarde de apeluri în noaptea de Revelion. Acesta a fost, de asemenea, și cel mai mare număr de apeluri înregistrate de platforma până acum într-o singură zi, potrivit unor statistici ale Facebook, transmite Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În noaptea dintre ani, WhatsApp a procesat peste 1,4 miliarde de apeluri audio și video, cu 50% mai mult în comparație cu anul trecut.

Și Messenger, o altă platformă ce aparține Facebook, a înregistrat de două ori mai multe apeluri video în noaptea de Revelion decât în orice altă zi, gigantul american numind ultima zi a anului 2020 ca fiind cea mai importantă pentru Facebook Messenger.

În statisticile publicate de Facebook se arată că cei mai mulți dintre utilizatorii Messenger au folosit efecte și filtre din aplicație în timpul apelurilor video pentru a sărbători Anul Nou.

Totodată, compania americană anunţă că, în aceeaşi ultimă zi a anului trecut, au fost realizate peste 55 de milioane de transmisiuni live pe Instagram şi Facebook.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button