fbpx

Au sărbătorit, au consumat alcool și au urcat la volan. În ultimile două zile, polițiștii au depistat 21 de șoferi băuți

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare al IGP, în ultimile două zile, în timpul supravegherii traficului rutier, inspectorii au depistat și înlăturat de la volan 21 de șoferi care se aflau în stare de ebrietate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii spun că, șoferii, deși sunt conștienți de gravitatea la care se expun ei, dar și pe ceilalți, totuși au pornit la drum, crezând că vor scăpa neobservați de polițiști sau că nu li se poate întâmpla nimic. Totodată, polițiștii reamintesc că alcoolul este un pericol iminent, mai cu seamă în timpul condusului.

„Acesta afectează reacțiile, încetinește reflexele și diminuează coordonarea motrică. Țineți cont că indiferent de ocazia pentru care îl consumați, nu urcați sub influența acestuia la volan”, spun inspectorii de patrulare.

De asemenea, angajații INP transmit șoferilor că regulile nu sunt făcute pentru a fi încălcate, iar neglijându-le automat aceștia devin un pericol pentru trafic.

Articole asemănătoare

Back to top button