fbpx

Au găsit ac de cojoc pentru călătorii urât mirositori. Ce măsuri vor lua autoritățile unui oraș din România pentru pasagerii nespălați?

Călătorii care „uită” să facă duș, dar și cei scandalagii, riscă să meargă pe jos și să primească amendă de câteva sute de lei, dacă aleg să urce în transportul public din Cluj-Napoca.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit presei locale, compania de transport public din Cluj va avea un nou regulament de funcționare, care prevede că persoanele urât mirositoare sau care urcă în mijloacele de transport în comun cu haine murdare pot fi amendate cu sume cuprinse între 100 și 200 de lei românești.

Aceeași amendă poate fi aplicată și călătorilor care transportă alimente cu miros urât, dar și cei care fac gesturi obscene sau înjură.

Călătorii trebuie să își asigure stabilitatea în timpul transportului, cu ajutorul barelor și mânerelor speciale. Ei nu au voie să arunce obiecte din mijloacele de transport în comun și nici să călătorească pe scări sau pe părțile exterioare ale mijloacelor de transport în comun.

Articole asemănătoare

Back to top button