fbpx

Atenție! Restricții de circulație și acces în locurile publice din Chișinău pe 4-5 septembrie

Primăria Chișinău informează că în contextul vizitei oficiale a prim-ministrului Poloniei, Donald Tusk, în perioada 4-5 septembrie 2024, vor fi impuse restricții temporare de acces în anumite zone din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În aceste condiții, miercuri și joi, între orele 08:00-21:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri din municipiul Chișinău, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor/a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Excepție de la restricțiile indicate mai sus sunt manifestările social-culturale, menționate în declarațiile prealabile, depuse la Primăria Chișinău în perioada vizată.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere”, se arată în mesajul municipalității.

Articole asemănătoare

Back to top button