fbpx

Astăzi a avut loc Consiliul Național Politic al PLDM. Partidul a anunțat că va participa la alegerile locale din toamnă

Astăzi s-a desfășurat Consiliul Național Politic al PLDM. În cadrul acestuia s-a decis că organizația politică va participa la alegerile locale din toamnă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui comunicat emis de formațiune, PLDM este deschis spre colaborare cu toate forțele politice de dreapta, parlamentare și extraparlamentare, în vederea colaborării în alegerile locale generale din 20 octombrie 2019. Totodată, președintele PLDM, Tudor Deliu, a spus că membrii partidului trebuie să fie pregătiți pentru campania locală, să nu existe nicio ezitare și să creadă în puterea voinței.

„Prin decizii corecte și echilibrate, avem șansa revenirii în forță pe scena politică. PLDM are obligația să se implice plenar în alegerile locale din 2019. Participarea noastră la acest scrutin ne va reconfirma statutul de partid activ, responsabil și luptător. Este o oportunitate de a relua dialogul direct cu membrii noștri, de a-i pune în valoare, de a-i încuraja să participe la alegerile locale, oferindu-le toată susținerea. Elementul vital al unui partid sunt oamenii. A venit timpul să îi scoatem în față pe cei mai buni, să ne avântăm cu ei în luptă și împreună să ne bucurăm de rezultate! Nu este ușor, dar nu avem altă soluție decât să fim victorioși. Probabil toată energia conservată în acești ani, ne va propulsa mai cu avânt și încredere în forțele proprii”, a declarat acesta.

În același timp, cu majoritatea de voturi, în calitate de vicepreședinți ai PLDM au fost votați Alexandru Bujoreanu și Iulian David, au fost excluși 12 membri din Consiliului Politic Național și cooptați alți 11.

Articole asemănătoare

Back to top button