fbpx

Arnold Schwarzenegger „vine” la Chișinău, într-un film realizat de platforma Netflix

Actorul Arnold Schwarzenegger vine la Chișinău să rezolve misterul dispariției unui cercetător nuclear din Moldova, care a fost răpit în Irlanda. Este vorba despre subiectul episodului 3 – „Planul de seducție” – al serialului „Fubar”, realizat de platforma Netflix.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit scenariului, în episodul „Planul de seducție”, un terorist încearcă să construiască o bombă murdară, iar în acest sens este folosit fizicianul moldovean Carl Novac. Omul de știință se afla într-un turneu de promovare a potențialului Științific al Moldovei în Irlanda, de unde a dispărut.

La prima vedere, dispariția sa pare neînsemnată, însă CIA a aflat că răpirea doctorul Novac face parte dintr-un scenariu diabolic pus la cale de un terorist periculos. Mai exact, doctorul Novac a scris o lucrare științifică privind un proces nou de extragere și multiplicare a materiei fisionabile din deșeuri radioactive.

Serialul de comedie și acțiune „Fubar” a fost lansat pe 25 mai și spune povestea unui agent CIA aflat la un pas de pensionare, care descoperă un secret de familie și este forțat să intre pe teren pentru o ultimă slujbă.

facebook.com/viorelursu.md
facebook.com/viorelursu.md
facebook.com/viorelursu.md

Articole asemănătoare

Back to top button