fbpx

Ar fi încercat să-și „rezolve” o problemă cu un polițist, dar acesta l-a denunțat la CNA. Un șofer din Rezina riscă până la șase ani de închisoare

Un tânăr din Rezina a fost denunţat la CNA de un angajat al poliţiei, care a comunicat despre tentativa acestuia de a-l mitui cu 1000 de lei. Banii i-ar fi fost propuşi omului legii pentru a-l determina să renunţe la aplicarea amenzii pentru conducerea automobilului fără acte.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șoferul din Rezina ar fi fost stopat anterior de poliţia din Cahul în timp ce se afla la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare din regiunea transnistreană. Pentru că a fost constatată lipsa actelor permisive pentru deplasare, agenţii de circulaţie au întocmit un proces-verbal şi au reţinut unitatea de transport.

La data de 12 februarie, tânărul a încercat să soluţioneze problema chiar în biroul comandantului plutonului Cahul, Taraclia, Vulcăneşti, propunându-i 1000 de lei, dar a fost denunţat la CNA.

În acest caz a fost iniţiată o urmărire penală pentru corupere activă. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul riscă închisoare până la șase ani și amendă în mărime de la 2000 la 4000 de unități convenționale.

De notat că bănuitul şi-a recunoscut vina şi este cercetat în stare de libertate.

Articole asemănătoare

Back to top button