fbpx

Ani grei de închisoare pentru un tânăr de 21 de ani: Este învinuit de omor săvârșit cu deosebită cruzime

Un tânăr de 21 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru omor săvârșit cu deosebită cruzime, stabilindu-i-se o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 16 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Instanța a mai dispus încasarea din contul inculpatului, cu titlu de prejudiciu moral – a sumei de 300.000 lei și cu titlu de cheltuieli judiciare – a sumei de 39.641 lei.

În cadrul urmăririi penale, procurorii i-au înaintat învinuirea pe faptul că, inculpatul, împreună cu încă doi tineri, acționând prin participație simplă, la 19 aprilie 2020, în intervalul de timp cuprins între orele 00:00-03:00, aflându-se într-o fâșie forestieră din apropierea mun. Chișinău, în urma unui conflict apărut spontan cu un bărbat, intenționat, având scopul omorului acestuia, acționând cu o deosebită cruzime, i-au aplicat ultimului, multiple lovituri cu mâinile și picioarele peste suprafața corpului. Ulterior, l-au doborât la pământ și au continuat să-i aplice lovituri sărind cu picioarele peste abdomen, cutia toracică și capul victimei, cauzându-i conform raportului de expertiză medico-legală vătămări corporale grave care au dus la deces.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

Articole asemănătoare

Back to top button