fbpx

„Ani frumoşi să-ți vină-n cale, sănătate și…parale”: 8 mesaje amuzante pentru o bună dispoziție de 8 martie

Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită în fiecare an pe 8 martie, celebrând astfel realizările sociale, politice și economice ale femeilor. În această zi fiecare are ocazia să ofere cel mai frumos și plăcut cadou – un zâmbet.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Citește mai jos opt mesaje amuzante care-i vor crea o bună dispoziție persoanei dragi de 8 martie:

„Ştiu că nu ţi-am luat mărţişor şi am fost un mare ţăran şi mai ştiu că eşti cea mai frumoasă femeie din spaţiul sud-est european”.

„Sunt veteran în Legiunea Străină şi am luptat 4 ani ca mercenar în Afganistan, cea mai grea bătălie pentru mine rămâne săptămâna dintre 1 şi 8 Martie… asta se întâmplă în fiecare an”.

„Este Ziua Femeii, o perioadă grea pentru orice bărbat de meserie, trebuie să abordăm acest eveniment cu calm, raţiune şi cu multă diplomaţie”.

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani!”.

„Am vrut să-ţi cumpăr flori, dar tu eşti cea mai frumoasă floare, am vrut să-ţi iau un Ferarri, dar ţi-am luat un mărţişor de 8 Martie”.

„La mulţi ani, mama! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Iată de ce m-am gândit să-ţi trimit copiii pentru vreo lună”.

„Îţi mulţumesc că nu ai demisionat din cel mai greu job care există – acela de mamă a mea. Te iubesc!”.

„Ani frumoşi să-ți vină-n cale, sănătate și…parale”.

Articole asemănătoare

Back to top button