fbpx

America House Chișinău invită tinerii la cursul „Business Strategies for Social Impact”

Centrul cultural America House Chișinău invită studenții, tinerii specialiști, persoanele de afaceri și managerii din companii la cursul ”Business Strategies for Social Impact”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul cursului participanții vor afla care sunt cele mai inovatoare și eficiente strategii de afaceri pentru dezvoltarea unui impact social pozitiv în întreaga lume.

Acest curs prezintă elementele fundamentale ale investiției reușite și dezvoltării unei strategii de afaceri care generează impactul social.

Participanții vor învăța cum să devină lideri care cultivă scopul și inspiră schimbarea, și care investește în întreprinderi în mod eficient și semnificativ. La finalul acestui acestui curs, participanții vor avea o înțelegere mai profundă a misiunii de a conduce o organizație al cărui business creează impact social și vor fi capabili să construiască strategii de succes care să aducă schimbări de impact asupra lumii.

Acesta este un curs Coursera și a fost proiectat de renumiții profesori Wharton, Katherine Klein și Chris Geczy de la Universitatea din Pensilvania, SUA.

Sesiunile vor avea loc în zilele de sîmbătă de la data de 29 aprilie până la 20 mai, cu începere de la ora 10:30. Cursul este gratuity și în limba engleză!

Găsiți aici formularul de participare.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button