fbpx

Alertă falsă în avionul cu simpatizanți Șor. Aeronava și pasagerii s-au întors în Armenia

Alertă falsă cu bombă în avionul din Erevan spre Chișinău. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către directorul general al companiei avia care opera zborul. Aeronava, cu aproximativ 170 de pasageri la bord, dintre care marea majoritate cetățeni ai Republicii Moldova, s-a întors în Armenia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Au intervenit serviciile speciale române și după verificarea minuțioasă a aeronavei, a pasagerilor, a mărfii și bagajelor, câteva persoane au fost însoțite de către aceste servicii pentru clarificări suplimentare”, a declarat directorul companiei avia care a operat zborul pentru sursa citată.

Serviciul Român de Informații (SRI) a intervenit „de urgență” pe Aeroportul Otopeni, după ce avionul de pe cursa Erevan – Chișinău, la bordul căruia se află în jur de 170 de pasageri, cei mai mulți dintre ei cetățeni ai Republicii Moldova, a aterizat de urgență la București, scrie adevărul.ro.

Avionul, care urma să ajungă la Chișinău, a cerut o escală neprogramată la București. Din primele informații, ar fi vorba despre un scandal la bordul aeronavei și despre amenințări făcute de unii dintre călători. De asemenea, s-ar fi înregistrat și un apel la numărul unic de urgență 112, care anunța că la bordul aeronavei se află o bombă.

Articole asemănătoare

Back to top button