fbpx

Ajung la aeroport cu patru ore înainte de check-in, li se măsoară febra și li se dezinfectează mâinele. O moldoveancă a relatat cum revin acasă moldovenii cu zboruri charter

O moldoveancă care a revine astăzi acasă cu un zbor charter a relatat care sunt procedurile prin care trec moldovenii care se revin cu zboruri charter. Aceasta spune că pasagerii trebuie să ajungă la aeroport cu patru ore înainte de check-in și trec mai multe verificări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânără se numește Liuba și a pornit într-o călătorie în Germania înainte de instituirea stării de urgență. Deoarece situația s-a agravat, ea a rămas acolo, iar astăzi a luat charterul spre Chișinău.

Moldoveanca a relatat pentru ZUGO că înainte de a intra în avion, fiecărui călător îi este măsurată febra. Celor care au temperatura corpului mai mare decât indicatorii normali nu li se permite să ajungă la bord. În același timp, fiecare pasager primește o mască de protecție și mănuși noi la îmbarcare și trebuie să completeze declarațiile corespunzătoare.

Vedeți mai jos ce se întâmplă după ce avioanele care efectuează zboruri charter aterizează:

video | Li se spune din avion despre amenzi și autoizolare. Procedurile la care sunt supuse persoanele care ajung în Moldova cu zboruri charter?

 

Articole asemănătoare

Back to top button