fbpx

Ai o familie de milioane și vrei să știe toată lumea despre ea? Participă la concursul de fotografii #farafiltru și câștigă o sesiune foto profesională

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO dă startul unui concurs fotografic inedit cu genericul „Familia mea #farafiltru”, la care poate participa absolut oricine, fără limită de vârstă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Concursul se desfășoară în două etape: prima constă în colectarea fotografiilor în perioada 1 aprilie – 1 mai curent, iar cea de-a doua va avea loc între 3 și 12 mai, timp în care va fi deschisă votarea celor mai bune lucrări. Doritorii vor putea să își aleagă fotografia preferată online, pe site-ul organizației.

În acest concurs se poate înscrie oricine, condiția este ca participanții care doresc să ajungă în cursă să expedieze o fotografie cu familia lor până pe 1 mai 2019, la adresa infomedia@artico.md.

Totodată, participanții trebuie să respecte câteva reguli simple propuse de organizatori pentru a asigura o cursă corectă:

• Fotografia va fi însoțită de descriere: Nume/prenume, localitatea, denumirea pozei și date de contact.
• Pozele trimise după data de 1 mai, ora 23:59, nu vor mai fi încărcate în album.
• Participantul se poate înscrie în concurs doar cu o fotografie.
• Nu se acceptă fotografiile altor persoane descărcate din internet.
• Fotografia nu trebuie să depășească 5 MB.

Rezultatele concursului vor fi anunțate pe 15 mai, în cadrul evenimentului „Ziua Familiei”, care se va desfășura la Centrul Republican pentru Copii și Tineret, începând cu ora 16:00, unde câștigătorului îi va fi înmânat premiul – o sesiune foto profesională.

Articole asemănătoare

Back to top button