fbpx

Agenția Națională Transport Auto are un nou șef. Cine vine la cârma instituției

Agenția Națională Transport Auto (ANTA) are un nou director. Viceprim-ministrul și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu l-a prezentat echipei (ANTA), pe noul șef al instituției, Andrei Sîngereanu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ministrul Infrastructurii a venit cu mesaj de salut și i-a urat succes noii conduceri, asigurând că va avea tot sprijinul ministerului, care are multe restanțe la capitolul corupție și bună funcționare.

Totodată, Andrei Spînu a menționat că Andrei Sîngereanu este un specialist în domeniul transportului și are o vastă experiență de activitate. De asemeneam i-a mulțumit pentru că a acceptat această provocare, urându-i multă baftă.

La rândul său, Andrei Sîngereanu a spus că este conștient de problemele cu care se confruntă, atât operatorii de transport, cât și colaboratorii ANTA în activitatea profesională și în scurt timp vor fi întreprinse un șir de acțiuni pentru ameliorarea situației.

Mai mult, noul director a îndemnat colaboratorii să fie proactivi, specificând că vor fi apreciate ideile și soluțiile care vor ajuta la schimbarea spre bine a situației, iar cei care își exercită atribuțiile de serviciu onest, vor fi susținuți și promovați.

Andrei Sîngereanu are o vastă experiență în certificare, verificare și inspecție tehnică a autovehiculelor. Acesta a fost expert-tehnic consultant în domeniul ITP, CEMT, ADR, INTERBUS la Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). În perioada 2009-2013 a fost șef adjunct, șef sector calibrare și verificare tahografe și limitatoare de viteză.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button