fbpx

Află cum muncesc voluntarii și fă-ți prieteni de peste hotare! Tinerii de la Artico te invită din nou la evenimente virtuale utile

Clubul Voluntarilor Artico te invită din nou la evenimente virtuale utile. De această dată ai șansa să îți faci prieteni din străinătate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sâmbătă, 12 septembrie, ora 14:00 – International Language Cafe

Evenimentul este un fenomen cunoscut în întreagă lume, iar de doi ani este organizat și de Artico. Aici ai oportunitatea să întâlnești persoane din diferite țări și să practici limbi străine, discutând cu vorbitori nativi. 

Evenimentul va avea loc online, pe platforma Zoom, iar doritorii sunt rugați să completeze formularul. 
Organizatorii promit camere specifice pentru fiecare limbă în parte, moderate de vorbitori nativi. Participanții vor putea intra în orice cameră și discuta cu prezentatorul în engleză, franceză, germană, română și rusă.

Duminică, 13 septembrie, ora 14:00 – Ziua Ușilor Deschise la Clubul Voluntarilor

De Ziua Ușilor Deschise la Clubul Voluntarilor oricine va avea ocazia de a vedea în timp și spațiu real munca și activitatea tinerilor de la Artico.

Evenimentul este organizat cu prilejul aniversării de cinci ani a Clubului și își propune dezvăluirea activităților pe care le au tinerii pe parcursul unei zile. Participanții din cele patru departamente: Relații Interne, Relații Externe, Design și Estetică, Mass Media, cât și liderii proiectelor, vor relata despre experiența lor și despre provocările înfruntate. Pentru a putea participa, completează acest formular.

Urmează-ți visul alături de Clubul Voluntarilor!

Articole asemănătoare

Back to top button