fbpx

A trecut Nistrul în înot ca să revină de la Odesa. Un moldovean de 67 de ani, reținut de polițiștii de frontieră

Un locuitor al satului Cosăuți, raionul Soroca, este cercetat penal pentru traversarea ilegală a frontierei după ce a trecut Nistrul în înot. Angajații Sectorului Poliției de Frontieră Olănești au înregistrat cazul în după amiaza zilei de ieri, 11 august.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Patrula mobilă, acționând conform unei informații operative, pe direcția Olănești – Troițcoe, a observat la o sută de metri de la hotar un bărbat care se îndrepta spre interiorul țării. În scurt timp acesta a fost reținut și interogat.

Moldoveanul în vârstă de 67 de ani a comunicat că se întorcea din regiunea Odesa, dar pentru că nu are acte de călătorie a recurs la această modalitate de traversarea frontierei. Acesta a recunoscut că a trecut râul Nistru prin înot, pe direcția satelor Troițcoe – Purcari.

În cadrul examinării, s-a stabilit că acum două săptămâni persoana în cauză a mai săvârșit o acțiune de acest gen, aflându-se în proximitatea satului Săiți, raionul Căușeni.

Ca urmare, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și plasat în izolatorul din cadrul Inspectoratului de Poliție Căușeni. Polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru a elucida toate circumstanțele.

Precizăm că, recent, au fost înregistrate alte cazuri similare, un bărbat fiind reținut. Atunci, individul le-a comunicat ofițerilor că ar fi încercat de patru ori să ajungă la concubina sa, care se află în Ucraina.

Articole asemănătoare

Back to top button