fbpx

A lăsat-o în brațe străine și nu s-a mai întors. O femeie din Nisporeni și-a părăsit pentru a doua oară fetița de doar jumătate de an

O femeie de la Valea Trestieni, raionul Nisporeni, și-a dus copilul la Centrul de Plasament și Reabilitare pentru Copii de Vârstă Fragedă din Chișinău, iar mai apoi a plecat și nu s-a mai întors.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din cele spuse de medicii Centrului, mama copilei le-a zis că-și caută un serviciu, după care va reveni. Ei mai declară că fetița de doar jumătate de an a fost adusă cu malnutriţie de gradul doi şi insuficienţă de vitamine

„Micuța a fost consultată de către medici. I-a fost prescris planul de conduită și a fost preluată de îngrijitori care au alimentat-o. Este liniştită, doarme. Eu cred că ne isprăvim cu malnutriţia şi rahitismul”, a susținut medicul şef al Centrului de Plasament și Reabilitare pentru Copii de Vârstă Fragedă, Maria Ţăruş.

Reprezentanții au mai menționat că vor avea grijă de copilă până în primăvară, cu speranța că mama acesteia se va întoarce. În caz contrariu, medicii vor iniția procedura de predare a micuței unei familii de asistenţi parentali, transmite news.ungheni.org.

De menționat că nu este prima dată când mama își lasă pruncul singur, pentru o perioadă lungă de timp. Aceasta l-a mai lăsat timp de trei săptămâni unei femei străine, fiind găsit doar cu ajutorul autorităților. Ea mai are un băiețel din prima căsătorie, de care are grija soacra ei.

Articole asemănătoare

Back to top button