fbpx

A ieșit în parc să citească, dar a fost amendată cu 11.250 de lei. Cazul unei femei din capitală

O femeie a fost amendată cu 11.250 de lei, după ce a încălcat restricțiile impuse de CSE pe vreme de pandemie. Aceasta a fost surprinsă când a plecat în parcul „Valea Morilor” și s-a așezat pe o bancă pentru a citi dintr-o carte.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Informația ne-a fost comunicată de ofițera de presă a Direcției de Poliție din Chișinău – Natalia Stati, care a precizat că femeia și-a recunoscut vina – motiv pentru care i s-a redus amenda (de 22.500 de lei).

Femeia a încălcat deciziile Comisiei pentru Situații Excepționale, care acum sunt impuse de autorități. Aceasta se afla în parc și citea o carte. Ea și-a recunoscut vina”, a declarat pentru ZUGO ofițera.

ZUGO precizează că textul Deciziei nr. 3 a CSE, din 23 martie 2020, prevede interdicția aflării persoanelor în spații publice: parcuri, păduri, terenuri de joacă, terenuri sportive, zone de agrement. Nerespectarea prevederilor stabilite de CSE este tratată drept amenințare pentru sănătatea publică și constituie temei de tragere la răspundere contravențională sau penală.

Pentru a fi mereu informați și a afla primii cele mai importante știri, vă îndemnăm să ne urmăriți și pe canalul nostru de Telegram. Stați acasă și aveți grijă de sănătatea voastră!

Articole asemănătoare

Back to top button