fbpx

A făcut 17 avorturi în doar șase ani. Motivul pentru care o tânără recurge mereu la întreruperea sarcinii

Deși a fost atenționată că ar putea să nu mai aibă copii, o tânără de 27 de ani din China a recurs și la cel de-al 17-lea avort, pe care-l face în ultimii șase ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La baza deciziei sale stă hotărârea autorităților care prevede că femeile necăsătorite nu pot avea copii. Prin urmare, fata nu vrea să se mărite, de aceea decide de fiecare dată când rămâne însărcinată să nu păstreze copilul.

Tânăra a recurs la chiuretaj prima dată la vârsta de 21 de ani, la spitalul din provincia chineză Hubei. De atunci, ea are același iubit și spune că a trecut prin aproximativ trei avorturi, anual, scrie The SunMedicul ginecolog a implorat-o să păstreze copilul pentru că ar putea fi ultima ei șansă să devină mamă.

Uterul ei este foarte subțire, precum o coală de hârtie, din cauza avorturilor repetate pe care le-a făcut”, spune medicul.

Subțierea endometrului, adică a mucoasei care căptușește interiorul uterului, poate duce la recurente pierderi de sarcină. Legea din China le permite cuplurilor căsătorite să aibă cel mult doi copii, în timp ce femeile necăsătorite nu ar trebui să aibă vreun copil. În caz contrariu, statul nu va recunoaște acel copil și el va crește fără acte sau alte drepturi, precum drepturile la sănătate și educație.

Articole asemănătoare

Back to top button