fbpx

A băut o sticlă de whiskey și a mâncat pe săturate. Un boschetar, în comă alcoolică, după ce ar fi fost închis întâmplător într-un restaurant din capitală

O persoană fără loc permanent de trai a fost închisă accidental în această noapte într-un local din sectorul Buiucani al capitalei. Aceasta a intrat în interior și s-a ascuns, fiind depistat abia azi dimineață, la deschiderea restaurantului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Natalia Stati, ofițera de presă al Inspectoratului de Poliție Chișinău a declarat pentru ZUGO că informația parvenit în această dimineață, în jurul orei 10:50, iar la fața locului s-a deplasat polițistul de sector. Acesta a stabilit că persoana fără loc permanent de trai se afla într-o stare de ebrietate avansată.

Boschetarul a fost preluat de ambulanță și transportat la spitalul „Sfânta Treime” din capitală, unde i se vor acorda îngrijirile medicale necesare.

Administrația restaurantului nu a depus nicio plângere în acest sens, dar bărbatului îi va fi întocmit un proces verbal pentru cauzarea daunelor materiale.

Articole asemănătoare

Back to top button