fbpx

15 accidente rutiere s-au produs în țară în ultimele 24 de ore. Trei femei și-au pierdut viața în timp ce traversau strada

Trei femei și-au pierdut viața în timp ce traversau strada, iar un minor și alte 16 persoane au suferit traumatisme în urma a 15 accidente care s-au produs în țară pe parcursul ultimelor 24 de ore. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primul accident a avut loc ieri dimineața, pe traseul R-6, în satul Ciocâlteni, raionul Orhei. O femeie de 64 de ani a murit după ce a fost lovită în plin de o mașină chiar pe trecerea de pietoni.

Un alt caz a avut loc pe traseul Bălți-Florești, în apropierea orașului Biruința. Un automobil de model „BMW 520” a tamponat o femeie în vârstă de 41 de ani, care a decedat pe loc în rezultatul traumelor primite.

Tot ieri, o femeie de 47 de ani, a decedat după ce a fost lovită de un „Audi 80”, condus de un șofer în stare de ebrietate. Accidentul a avut loc în satul Iezărenii Vechi, raionul Sângerei.

Un minor de 12 ani din raionul Edineț se află în stare gravă la spitalul din Briceni, după ce a fost tamponat de o mașină de model „VW Caddy” în timp ce mergea pe marginea carosabilă împreuna cu alți doi copii. Băiatul a venit la rude în satul Caracușenii Vechi, raionul Briceni. Șoferul automobilului s-ar fi deplasat cu viteză excesivă și în stare de ebrietate.

Poliția atenționează că riscul de accidente cu implicarea pietonilor crește în perioada rece a anului, în mare parte din cauza condițiilor climaterice nefavorabile, a vizibilității reduse, iluminării stradale slabe sau inexistente, și, nu în ultimul rând, din cauza șoferilor și pietonilor grăbiți sau neglijenți.

Articole asemănătoare

Back to top button