fbpx

video | Președinta Sandu a publicat un video despre Adunarea din 21 mai: „Am fost o mare familie europeană”

„Ieri am fost impresionant de mulți, însă vocea noastră a fost una singură – moldovenii sunt europeni și Moldova trebuie să devină membru cu drepturi egale al Uniunii Europene până în 2030”. Afirmația îi aparține președintei Maia Sandu și a fost făcută în contextul Adunării Naționale „Moldova Europeană”, care a avut loc duminică, 21 mai.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Ne-am adunat tot neamul grămăjoară, din toate raioanele Moldovei, ne-am adunat în peste 50 de orașe din lumea întreagă, ne-am adunat și am spus răspicat că Moldova este europeană și că locul țării noastre este în rândul țărilor libere din Uniunea Europeană.

Ieri Moldova a fost mândră – toată lumea a văzut că suntem un popor demn, spunem ce vrem și suntem fermi în deciziile care țin de țara noastră. Adunarea „Moldova europeană” a reunit oameni cu lumină și credință în suflet, cetățeni din toate colțurile lumii care cântau Imnul țării și se legau în hore, copii și vârstnici care priveau cu bucurie și optimism în viitor. Împreună vom aduce Uniunea Europeană acasă!”, a comentat șefa statului, publicând un filmuleț video despre eveniment.

Articole asemănătoare

Back to top button