fbpx

video | Nu știi ce să faci în weekend? ZUGO recomandă cinci filme controversate de pe Netflix

Odată cu venirea primăverii serile au devenit mai calde, iar mulți dintre noi adoră să petreacă serile citind sau vizionând filme. Așadar, ZUGO vă recomandă cinci filme controversate de pe Netflix.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Insatiable

Protagonista istoriei, Patty, a avut probleme cu greutatea și a fost agresată la școală. Așadar, aceasta vrea să se răzbune pe cei care au supărat-o. Filmul, însă, nu a fost pe placul multora, circa 100.000 de persoane cerând ca serialul să fie retras. Acestea susțineau că el ar putea declanșa probleme psihologice serioase în rândul oamenilor care se confruntă cu probleme similare celor pe care le are eroina.

The First Temptation of Christ

Circa două milioane de persoane au cerut ca producția să fie anulată. Totul din cauza faptului că Iisus este prezentat având o relație cu prietenul său, Orland. Totuși, pe platformă este indicat că pelicula este o „comedie neagră”.

365 Days

Pelicula poloneză relatează povestea unei femei care a fost răpită și agresată de un mafiot sicilian. El îi dă femeii un an să se îndrăgostească de el și o ține captivă. Publicul, încă, a cerut eliminarea filmului, considerând că acesta ar promova violul.

Reasons Why

Firul narativ se învârte în jurul unei adolescente care a lăsat 13 mesaje pentru 13 persoane diferite înainte de a-și pune capăt zilelor. După mai multe critici, Netflix chiar a fost nevoit să șteargă scena în care se demonstrează suicidul, iar specialiștii au avertizat părinții că producția ar putea afecta starea emoțională.

Cuties

Este povestea unei tinere care încearcă să capete încredere în sine prin intermediul dansului. Critica însă, a venit din cauza că fetele ar fi reprezentate în ipostaze „fierbinți” în producție, ar purta costume provocătoare, iar filmul ar promova traficul de copii.

Articole asemănătoare

Back to top button