fbpx

video | Ați pus la punct planurile de Ziua Îndrăgostiților? 10 filme potrivite pentru o seară romantică

Încă sunteți în căutarea planurilor pentru Ziua Îndrăgostiților? Probabil una dintre modalitățile cela mai bune de a petrece sărbătoarea lui Cupidon este vizionarea unui film. Singuri sau într-o relație, pro sau contra-Valentine’s Day, aici veți găsi pelicula potrivită pentru acest sfârșit de săptămână.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lista filmelor pentru Ziua Îndrăgostiților este nelimitată. Dacă ați epuizat deja toate opțiunile clasice, atunci puteți opta pentru unul proaspăt apărut sau puteți să vă inspirați din sugestiile de mai jos.

Așadar, luați telecomanda, niște gustări, aprindeți o lumânare parfumată și vizionare plăcută pentru că ZUGO v-a pregătit 14 pelicule numai bune de vizionat pe 14 februarie. 10 filme mai noi, dar și mai vechi pentru iubitorii de romantică, dar și pentru cei care caută aventură și acțiune.

The Half of It (Nici n-ai idee) – 2020

Gen: Dramă, Romantic 

Ellie, o elevă de nota 10, dar timidă, îl ajută pe Paul, un fotbalist stângaci, să cucerească o fată foarte populară. Însă prietenia lor neașteptată se complică atunci când Ellie își dă seama că s-a îndrăgostit de aceeași fată.

The First Wives Club (Clubul Nevestelor Părăsite) – 1996

Gen: Comedie, Dramă, Romantic

Trei femei, părăsite de soții lor pentru alte femei, mai tinere și mai frumoase, hotărăsc să se răzbune și să-i aducă la sapă de lemn. Cum vor proceda? Brenda, Elise și Annie sunt prietene de-o viață, au avut căsnicii reușite cu bărbați pe care i-au ajutat să-și clădească o carieră și o avere considerabilă, iar acum sunt unite în aceeași dramă: au fost părăsite de soții lor pentru femei mai tinere și mai decorative.

Valentine’s Day (Ziua îndrăgostiților) – 2010

Gen: Romantic, Comedie

Ițele și mecanismele iubirii moderne ies la iveală într-un caleidoscop cu relații și singurătate în cea mai romantică zi din an: 14 februarie.

The Notebook (Jurnalul) – 2004

Gen: Dramă, Romantic

Allie Hamilton și Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval și se îndrăgostesc. Părinții ei nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată și cunoscută, și hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah. Allie a așteptat mult timp ca Noah să îi răspundă la scrisori, dar după mai mulți ani hotărăște să se logodească cu Lon, un chipeș soldat american.

Măcinată încă de dragostea pe care o nutrește față de Noah, Allie decide să îi facă o vizită acestuia și constată că sentimentele lor sunt încă vii. Acum este momentul ca Allie să aleagă între Noah și proaspătul ei logodnic.

Tenet – 2020

Gen: Acțiune, Dramă, SF, Thriller

Noul thriller al regizorului Christopher Nolan (cunoscut pentru Inception si Dunkirk), Tenet se numără cu siguranță printre cele mai așteptate filme ale anului 2020.

Superspionul CIA poreclit Protagonistul se trezește recrutat de misterioasa organizație pe nume Tenet, pentru a participa într-o misiune care transcende limitele temporale cu care suntem obișnuiti.

Mulan – 2020 

Gen: Aventură, Familie

Seria Disney de adaptări live-action continuă în 2020 cu Mulan, noua versiune a îndrăgitei animații din 1998. Povestea urmărește destul de fidel firul narativ al originalului, însă elimină toate cântecele și dragonii vorbitori.

Mulan este un film bun de aventură, cu efecte speciale impresionante și coregrafii de arte marțiale, care se distanțează de tradiția Disney de a reproduce în cel mai mic detaliu cadrele din animația originală.

The War with Grandpa (Un tataie de coșmar)

Gen: Comedie, Dramă, Familie

Tânărul Peter, un băiețel de clasa a șasea, este încântat să audă că bunicul Ed urmează să se mute împreună cu el și familia lui. Asta până în momentul în care aude că trebuie să renunțe la dormitorul său și să se mute cu un etaj mai sus, nicăieri altundeva decât în podul nelocuit și aproape părăsit, care i-ar trezi coșmaruri oricărui copil.

Și chiar dacă Peter își iubește bunicul, băiatul își dorește foarte mult camera înapoi, așa că nu are altă variantă decât să… declare război! Iar pentru că bunicul Ed este mai dur decât ai crede inițial, întâmplările amuzante se țin lanț, între cei doi pornind o adevărată luptă a farselor, care îi are ca victime colaterale și pe ceilalți membri ai familiei.

The New Mutants (Noii mutanți) – 2020

Gen: Acțiune, Horror, SF

Fanii filmelor din seria X-Men vor fi foarte încântați de această nouă lansare din partea studiourilor Marvel, care prezintă povestea noilor mutanți într-un mod nou și mai puțin convențional, diferit de cel cu care eram obișnuiți.

Dacă până acum mutanții erau încurajați să își descopere puterile și să le controleze, pentru a lupta de partea binelui, în Noii mutanți aceștia sunt obligați să și le suprime.

Greenland (Greenland: Cursa pentru supraviețuire) – 2020

Gen: Acțiune, Thriller 

Într-o zi ca oricare alta, o cometă, care trebuie inițial să ocolească Pământul, își schimbă brusc traiectoria și se îndreaptă fix către planeta noastră, amenințând existența locuitorilor de pe Terra. Oamenii de știință avertizează că suntem pe cale să fim martorii celui mai mare dezastru de la dispariția dinozaurilor.

Made in Italy – 2020

Gen: Acțiune, Aventură, Fantasy

În Made in Italy, Liam Neeson lasă deoparte personajul de tată dur și gata să facă orice pentru a-și recupera fiica, pentru unul mai sensibil, care încă încearcă să se regăsească după moartea soției.

Robert (Neeson) si fiul său Jack (Micheál Richardson) pleacă împreună în Italia pentru a vinde casa moștenită de la mama lui Jack după moartea acesteia, iar aventura se dovedește a fi una care le pune la încercare relația și le-o întărește în același timp.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button