fbpx

„Am luat cu mare greu această decizie”. Sorina Obreja își ia adio de la ProTV, după 14 ani

Sorina Obreja pleacă de la pupitrul știrilor ProTV, după 14 ani de activitate în cadrul postului de televiziune. Anunțul a fost făcut de aceasta pe pagina sa de Facebook, luni, 6 septembrie. Jurnalista a activat inclusiv ca reporter, dar și a coordonat redacția de știri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În mesajul postat pe rețelele de socializare, Sorina Obreja nu a menționat motivul plecării ei, dar a scris că urmează să fie implicată și în alte proiecte.

„Povestea Pro TV Chișinău din viața mea se încheie aici. Nu ne-am mai văzut în ultima vreme la televizor – timp în care am meditat și am luat cu mare greu această decizie. Azi sunt recunoscătoare pentru fiecare moment trăit în toți acești 14 ani. A fost frumos mai ales pentru că am întâlnit oameni valoroși”, a scris jurnalista.

Aceasta le mulțumește telespectatorilor pentru solidaritate și implicare.

„Vă sunt recunoscătoare vouă pentru solidaritate, pentru lucrurile de neprețuit pe care le-am făcut împreună și, în mod deosebit, pentru „Dăruiești și Câștigi”. Va mulțumesc pentru că am plâns și am râs împreună, pentru că am creat și am străbătut și azi putem vorbi cu mândrie despre toate”, mai spune prezentatoarea.

„Proiectele frumoase nu se opresc aici. Colegi, vă îmbrățișez. Îmi sunteți tare dragi. Să perseverați! Mulțumesc! Și să ne auzim de bine!”, conchide Sorina Obreja.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button