fbpx

Evită să comunici cu astfel de persoane! Cinci tipuri de oameni toxici care îți pot face viața amară

În fiecare zi întâlnești în calea ta oameni diferiți. Unii dintre ei îți zâmbesc drăguț, iar alții sunt supărați și pot să nu te observe sau chiar să te bruscheze.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dispoziția și starea ta psihologică poate depinde de persoanele cu care interacționezi, iar dacă pe unele le vezi o singură dată și rămâi indispus, altele îți pot face constant viața „amară”. ZUGO îți recomandă să eviți comunicarea cu indivizii toxici și îți spune care sunt cinci dintre tipurile de oameni care te pot face să te simți rău.

1. Oamenii care te critică constant și nefondat. Știm că există critică constructivă și că aceasta prinde bine. Dar atunci când cineva este mereu nemulțumit de ce faci, cum te comporți și cum gândești, ar trebui să-ți dea de gândit.

2. Narcisiștii. De regulă, aceștia încearcă să atragă toată atenția asupra lor și nu țin cont de opiniile sau sentimentele altora. Dacă ai de a face cu o astfel de persoană, să știi că își va dori mereu să arate că este mai bună decât tine, ceea ce nu este numaidecât adevărat.

3. Persoane agresive. Aici ne putem referi atât la vorbe, cât și la comportament. O persoană agresivă va găsi mereu motiv de ceartă sau de reproș și își va demonstra de fiecare dată atitudinea prin modul în care îți va spune despre asta.

4. Oameni care nu comunică. Întotdeauna pot apărea situații imprevizibile, opinii contradictorii sau neînțelegeri, dar dacă vorbim – putem să ajungem la un numitor comun. Unii însă preferă să evite să spună ce cred sau ce simt, iar asta te poate afecta emoțional.

5. Tipii care gândesc mereu negativ. Ei știu că în țară totul e rău și că toți în jur sunt vinovați de ceva, iar dacă îi contrazici, se victimizează și spun că nu pot schimba nimic pentru că așa e viața.

Articole asemănătoare

Back to top button