fbpx

video | Putin ar fi fost mințit de proprii generali. Arestovici: „Dacă ar ști realitatea, demult ar fi început negocierile constructive”

Generalii ruși l-ar minți pe Putin despre pierderile pe care le înregistrează armata rusă în Ucraina. Declarațiile au fost făcute de Alexei Arestovici, consilierul președintelui ucrainean, în cadrul unei emisiuni de la NordNews. Arestovici se întreabă cât timp președintele Federație Ruse se va lăsa dus de nas.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Principalul obstacol pentru încheierea negocierilor este iluzia pe care o au reprezentanții părții ruse. Se întâmplă pentru că generalii nu spun adevărul lui Putin. Dacă el ar ști care e realitatea, demult ar fi început negocierile constructive pentru că nicio armată din lume nu își poate permite să piardă 40 % din componența ei într-o operațiune militară. Este catastrofal.

Probabil, ei îl mint și îi spun că „încă un pic și vom lua pozițiile, vom prelua controlul asupra Mariupolului, îi vom încercui pe alții” și așa mai departe. Întrebarea este „cât timp se va lăsa dus de nas?”. Oricum, totul va reveni la situația de acum. Perioada negocierilor doar va spori cu câteva mii numărul militarilor ruși uciși”, a spus Alexei Arestovici.

Articole asemănătoare

Back to top button