fbpx

Solistul formației Okean Elzy s-a înscris în armata ucraineană. Care este misiunea actuală a interpretului

Solistul formației Okean Elzy, Sveatoslav Vakarciuk, s-a înrolat în armata ucraineană. Misiunea actuală a  interpretului este susțină moralul soldaților și al civililor afectați de război prin muzica sa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit presei ucrainene, Sveatoslav Vakarciuk este locotenent Forțelor Armate ale Ucrainei.

„Sunt pe loc, iar dacă va fi nevoie, îmi voi apăra țara cu arma în mână”, a declarat cântărețul pentru Radio Europa Liberă.

Solistul trupei Okean Elzy a mai menționat că „războiul nu înseamnă politică”.

„În război sunt doar două culori: negru și alb. Fie că ești de partea albă și îți aperi statul, făcând totul pentru victorie, fie ești de partea negrului. Oricine nu se implică, dar spune: nu vreau să mă implic, ajută, de fapt, inamicul”, a adăugat Vakarciuk.

Muzicianul a mai spus că rușii care au susținut Ucraina în ultimii ani, nu mai vorbesc despre crimele Kremlinului. Acum ei plătesc cu faptul că ei înșiși trebuie să-și părăsească țara.

„Cei care acum își fac cu adevărat griji pentru soarta Ucrainei, au ratat momentul în care ar fi putut influența situația, în care cuvântul lor însemna ceva. Au spus că tac pentru că au de trăit în această țară, însă acum au plecat, fără să știe dacă se vor întoarce vreodată”, a mai menționat Sveatoslav Vakarciuc.

Articole asemănătoare

Back to top button