fbpx

Impresarul Sofiei Rotaru, despre dispariția acesteia din spațiul public după ultimul mesaj anti-război

Sofia Rotaru a dispărut din vizorul publicului, după ce acum o lună a venit cu un mesaj anti-război pe Instagram: a scris că se află la Kiev și se roagă pentru pace. Impresarul artistei a rupt tăcerea și explicat în locul ei, de ce Rotaru, nu a mai comentat de atunci, situația din Ucraina, scrie shok.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Sofia Mihailovna a fost întotdeauna apolitică, a încercat să evite discuțiile la acest subiect. Ea este Artista Poporului din URSS și a tratat bine fostele republici sovietice”, a spus Serghei Lavrov, directorul și producătorul Sofiei Rotaru, relatează presa rusă.

Acum câțiva ani, Rotaru a primit o lecție uriașă. În 2014, după anexarea Crimeei, Rotaru avea planificat un mare turneu în Rusia. Iar fiul ei Ruslan Evdokimenko a postat pe rețelele de socializare o fotografie de-a mamei sale cu steagul ucrainei, semnând „Glorie Ucrainei!”. Atunci, a izbucnit un mare scandal, oamenii strigau că Rotaru a trădat țara, iar turneul a trebuit să fie anulat.

Ultima știre despre familia Sofiei Rotaru a apărut la începutul lunii martie: atunci a fost publicat pe Web un videoclip cu mai mulți bărbați reținuți, după ce au încercat să treacă ilegal, cu barca, frontiera cu Republica Moldova, în preajma orașului Moghiliov-Podolsk. Potrivit presei ucrainene, printre aceștia au fost fiul și nepotul artistei, Sofia Rotaru. Aceștia au fost reținuți de către Serviciul de Securitate al Ucrainei.

Directorul artistei a comentat și situația dată. Acesta a spus că nu a mai comunicat cu Rotaru după aceast incident: „Chiar îmi este frică să o sun, așa că nu sunt la curent cu ultimele evenimente”, a răspuns Lavrov.

Cu toate acestea, se pare că rudele Sofiei Rotaru au reușit să scape de pedeapsă. Recent, nepotul artistei, Anatoly Evdokimenko a publicat câteva imagini pe rețele de socializare, de la o ședință foto, în cinstea zilei sale de naștere. Tânărul a împlinit 28 de ani.

Articole asemănătoare

Back to top button