fbpx

foto, video | Fiul și nepotul Sofiei Rotaru ar fi încercat să intre clandestin în R. Moldova

Ofițerii Serviciului de Securitate din Ucraina (SBU) ar fi reținut la frontiera de stat nouă persoane, printre care fiul și nepotul artistei Sofia Rotaru. Aceștia ar fi încercat să traverseze clandestin frontiera cu o barcă, pe sensul de intrare în Republica Moldova, potrivit publicației strana.ua.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Bărbații ar fi încercat să treacă Nistrul cu o barcă, însă au fost observați de grănicerii ucraineni. Printre cele nouă persoane se numără opt cetățeni ucraineni, cu vârsta mai mare de 18 ani, printre care Ruslan Evdokimenko și Anatolii Evdokimenko, fiul și nepotul cântăreței Sofia Rotaru, dar și un cetățean al Republicii Moldova, așa-zisul „ghid”, care coordona evacuarea acestora din Ucraina.

„În rândul celor care au încercat să treacă ilegal frontiera, din fotografii pot fi recunoscuți Ruslan Evdokimenko și Anatolii Evdokimenko, fiul și nepotul cântăreței Sofia Rotaru”, menționează sursa citată.

Foto: strana.ua

Amintim că în Ucraina a fost decretată legea marțială și mobilizare generală, ceea ce presupune că bărbații cu vârsta între 18 și 60 de ani, recruții, cu anumite excepții, nu pot părăsi teritoriul ucrainean.

Anterior, Sofia Rotaru a venit cu un mesaj pentru pace și libertate. Aceasta spunea atunci că se află la Kiev și se roagă pentru apărătorii țării și pentru pace în Ucraina.

 

Articole asemănătoare

Back to top button