fbpx

Fiica vitregă a lui Lavrov, rămasă fără casa de 4 milioane de lire din Londra, în contextul noilor sancțiuni impuse

Rusia a fost lovită de 65 de noi sancțiuni impuse de Marea Britanie, într-o mișcare gândită să vizeze „industrii strategice și persoane cheie”, potrivit Ministerului de Externe.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Astfel, printre noii afectați se numără șase bănci și o companie de apărare care produce drone, precum și Grupul Wagner, despre care Marea Britanie a spus că ar fi fost însărcinat cu asasinarea președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, relatează Digi24, cu referire The Guardian.

„Primarul” Melitopolului, o regiune din sud-estul Ucrainei aflată în prezent sub ocupație militară rusă, este, de asemenea, vizat de sancțiuni pentru „colaborare” cu forțele invadatoare.

Printre persoanele cărora le-au fost înghețate activele din Marea Britanie se numără miliardarul, cu afaceri în domeniul petrolului, Eugene Shvidler, care are legături strânse cu Roman Abramovici, Herman Gref, directorul executiv al celei mai mari bănci din Rusia și Polina Kovaleva, fiica vitregă a ministrului rus de externe, Serghei Lavrov, care deține o casă de 4 milioane de lire sterline în Londra.

Articole asemănătoare

Back to top button