fbpx

audio | Interceptare SBU: Ocupanții ruși sunt gata să-și omoare generalii pentru a nu lupta mai departe

Soldații ruși trimiși în Ucraina ar fi gata să-și omoare generalii pentru nu lupta mai departe. Problemele grave cu care se confruntă armata rusă sunt confirmate de o nouă interceptare a convorbirilor ocupanților ruși, se arată într-o nouă interceptare a Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) publicată pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Instituția a publicat o conversație în care este pomenit generalul rus Valerii Solodciuk, comandantul Armatei a 36-a a Districtului Militar de Est al Forțelor Armate ale Federației Ruse. Potrivit înregistrării, Solodciuk ar fi venit în regiunea Donețk pentru a înăbuși revolta soldaților și ai impune să treacă la ofensivă,

Planurile generalului rus s-au ruinat când soldații au refuzat să se supună ordinelor și chiar au fost pe cale să-l omoare.

„Aproape toată bateria noastră s-a defectat. A început să-și fluture pistolul, trăgând: „Eu, spune el, te voi împușca dacă tu nu te duci acolo!…”. „La naiba, a scos o grenadă, acul și zice: „Hai, împușcă-mă, împreună, spune el, să explodăm aici.” Asta e tot. Acolo au început și forțele speciale să ne lovească cu butoaie, le-am barajat. Pe scurt, aproape toți am fi fost împușcați. A urcat în „bobic-ul” lui și a plecat”, i-a spus invadatorul soției sale.

Potrivit acestuia, din cei 600 de oameni ai brigăzii din care face parte, acum au rămas mai puțin de o treime, restul au fost uciși sau răniți.

Articole asemănătoare

Back to top button