fbpx

video | Usatîi, în apărarea lui Stoianoglo, cheamă oamenii la proteste. Politicianul acuză de scheme unii deputați PAS

Reținerea lui Alexandru Stoianoglo a fost criticată de primarul demisionar de Bălți, Renato Usatîi. Acesta susține că este o comandă politică și că noua guvernare vrea să-şi pună în funcţie propriul procuror general. Liderul Partidului Nostru afirmă că evenimentele de miercuri sunt un „bespridel intercontinental” și că cei care au susținut actuala guvernare o să-și „mănânce mâinile” în doar câteva luni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Chiar și cei care astăzi se bucură și aplaudă, chiar și voi să țineți minte că o să treacă nu ani, dar doar câteva luni și după asta o să vă mâncați mâinile cu care ați aplaudat „bespredelul intercontinental”, cum zice prietenul meu, care a avut loc alaltăieri”, a spus Renato Usatîi în cadrul unei transmisiuni live.

Procurorul de pe dosarul lui Stoianoglo nu știe a scrie. Dacă mâine îl pune Lorena Bogza să facă o dictare online, el în cuvântul „Dodon” o să facă 18 greșeli”, a declarat politicianul, arătându-se sigur că nu procurorul Victor Furtună este cel care decide mersul dosarului pe numele procurorului general.

Totodată, liderul PN spune că mai mulți procurori vor fi reținuți în curând.

Usatîi a mai acuzat unii reprezentanți PAS, despre care spune că au repus în funcțiune unele scheme de corupție.

Am informaţii sută la sută cum unii deputaţi PAS au băgat mânuţa în treucă, în diferite afaceri. Este vorba despre zeci şi sute de mii de euro pe lună”, a menționat politicianul, care a îndemnat lumea să iasă la proteste împotriva reținerii procurorului general.

Usatîi nu a adus probe pentru învinuirile pe care le-a făcut.

Amintim că Alexandr Stoianoglo a fost reținut, marți seara, pentru 72 de ore. Pe numele său sunt patru capete de acuzare.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button