fbpx

video | „Îmi este lene să răspund”. Protestatarii care au huiduit-o pe Sandu la Edineț ar fi membri ai Gărzii Tinere a PSRM

Manifestanții care au huiduit-o pe Maia Sandu la Edineț ar fi membri ai Gărzii Tinere a Partidului Socialiștilor. Cel puțin așa relatează jurnaliștii de la NordNews, care spun că i-au recunoscut pe unii dintre ei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Și primarul orașului, Constantin Cojocaru, este de aceeași părere. El afirmă că manifestanții au fost aduși cu un autobuz, potrivit jurnaliștilor de la Bălți, și spune că erau agresivi.

„Desolidarizarea de spiritul de haită a mai multor tineri agresivi, aduși din afara Edinețului cu un autobus organizat a făcut ca mulți edinețeni de bună credință să nu poată astăzi să discute cu președinta țării. Mi-e rușine de acești nesocotiti organizați de structurile raionale. Chiar e josnic să apelezi la astfel de acțiuni de prost gust din spate, iar apoi să oferi flori cu spini. Cu foarte mulți spini. Avem nevoie de deșteptare. Ajunge să fim conduși de astfel de ticăloși”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Manifestanții, care aveau pancarte cu inscripția „Sandu, teme-te de Dumnezeu. Nu de Michalko și Hogan”, au refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor de la nord. Mai mult, unul dintre ei și-a motivat tăcerea prin faptul că „îi este lene” să vorbească presei.

Reporterii afirmă că la fața locului s-ar fi aflat „din umbră” și un consilier din partea PSRM. Este vorba despre socialistul Veaceslav Jucov.

Deocamdată, socialiștii nu au comentat acuzațiile difuzate în presă. Drept reacție la manifestație, ulterior Maia Sandu a conchis că „protestul este un drept constituțional”. 

Articole asemănătoare

Back to top button