fbpx

video | Ilan Șor cheamă politicieni la consolidare: „Să oprim războiul și să salvăm cetățenii”

Președintele Partidului Șor, Ilan Șor, a lansat un apel public în care cheamă politicienii la consolidare „în numele salvării cetățenilor Moldovei”. El a accentuat că Republica Moldova se află într-o criză social-economică acută, iar aceasta poate fi depășită numai cu eforturi comune.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sunt ferm convins în victoria Violetei Ivanov, dar e timpul să ne gândim și la ceea ce ne așteaptă după 2 noiembrie. Haideți să evaluăm situația la rece. Mulți concetățeni de-ai noștri pur și simplu nu au ce mânca. De aceea, haideți măcar o dată să renunțăm la ambiții, să ne așezăm la masa de negocieri și să ne unim eforturile în numele salvării cetățenilor noștri. Astăzi nu e timpul să ne hârâim și să ne împroșcăm cu noroi”, a declarat Ilan Șor într-o înregistrare video plasată pe Facebook.

El a menționat că în cazul consolidării politicienilor, sunt suficienți doi ani pentru a readuce situația din Republica Moldova la indicatorii de până la criza generată de pandemie.

Dacă fiecare va contribui cu ceea ce poate, vom face o echipă puternică. Vă chem să ne oprim, să oprim acest război politic și să salvăm cetățenii noștri. Haideți să demonstrăm că suntem oameni responsabili cetățenilor care ne-au încredințat voturile lor”, a punctat liderul Partidului Șor.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button