fbpx

video | Fratele democratului Dumitru Diacov vrea să fie primar al capitalei. Acesta va candida din partea Partidului Nostru

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a susținut în această dimineață o conferință de presă în cadrul căreia a anunțat cine va candida din partea formațiunii pentru fotoliul de primar al capitalei, la alegerile locale din 20 octombrie curent.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, în curca electorală se înscrie Ivan Diacov, fostul procuror-șef al municipiului Chișinău. Acesta este și fratelele democratului Dumitru Diacov.

Usatîi a spus despre candidatul PN la șefia capitalei că este o persoană care are o experiență profesională bună și că este potrivit pentru a schimba lucrurile în oraș.

„Voi oferi tot sprijinul pentru Ivan Diacov. Dumnealui nu este membru de partid. Având mai multe discuții cu dumnealui, am fost surprins când am aflat că a avut studii în diferite state”, a mai spus Usatîi.

Diacov a declarat că este apolitic, dar va candida din partea Partidului Nostru pentru că este greu să reușești în calitate de candidat independent.

„Nu mă simt condus de ideologia unui partid. Eu nu vin să fac politică, eu vin să muncesc, să fac ordine. Partidul Nostru va fi Chișinău. Eu vreau ca toți taracanii care sunt în Primărie să fie scoși, deoarece ei au muls instituțiile municipiului”, a declarat Ivan Diacov.

Articole asemănătoare

Back to top button